Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gs Başakşehir / Başakşehir - GS Kadrosu Sporx İlk11

Gs Başakşehir / Başakşehir - GS Kadrosu Sporx İlk11. Galatasaray bu sezon ilk kez kalesinde 5 gol gördü. Galatasaray başakşehir maçı için geri sayım başladı. Artan galatasaray baskısı go getirmedi amaama başakşehir ilk atağında yine golü buldu. Galatasaray başakşehir maçı kaç kaç? Galatasaray'da belhanda, gomis, feghouli gibi yıldızlar gol yükünü çekerken başakşehir'de emre.

Galatasaray oyunda dengeyi sağladı ve yasin, sneijder ve selçuk ile gole yaklaştı ama volkan'ı geçemedi. Şampiyonluk yarışı için oldukça hayati öneme sahip olan maç için her iki takımda sahaya. Böylece medipol başakşehir 34 puanla liderliğini sürdürürken galatasaray 26 puanla maç fazlasıyla 2. Galatasaray başaksehir maçı geniş özeti ve golleri izle. Ligde son 2 maçını da kazanan galatasaray, kötü başladığı sezonda zirve yarışına ortak oldu.

Taraftarium24 Galatasaray Başakşehir maçı canlı izle ...
Taraftarium24 Galatasaray Başakşehir maçı canlı izle ... from www.finansajans.com
Süper lig lideri galatasaray, başakşehir'de bozguna uğradı. Sıradaki başakşehir, spor toto süper lig'in 33. Galatasaray bu sezon ilk kez kalesinde 5 gol gördü. Başakşehir galatasaray maçı golleri ve geniş özeti bun haberde derlendi. Başakşehir galatasaray maçı için heyecan doruğa çıktı. Haftasında evinde i̇stanbul başakşehir'i ağırladı. Dakikada eren derdiyok'un penaltıdan attığı gol ile durumu eşitledi. Türk telekom stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem cüneyt çakır.

Dakikada eren derdiyok'un penaltıdan attığı gol ile durumu eşitledi.

Spor toto süper lig'de 29. Kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için ise galatasaray başakşehir maç özetini hazırladık. Galatasaray başakşehir maçı saat kaçta? Ligde son 2 maçını da kazanan galatasaray, kötü başladığı sezonda zirve yarışına ortak oldu. Sıradaki başakşehir, spor toto süper lig'in 33. Haftasında galatasaray, sahasında başakşehir'i ağırladı. Her zamanki gibi herkese çaktık sıra gs deydi onlara da çaktık puanlama doğru ağlamayın yoksa sizede çakarlar mbfk şampiyon yani. Hafta maçında galatasaray türk telekom arena stadında medipol başakşehir'i konuk etti. Haftasında galatasaray, kendi evinde i̇stanbul ekibi medipol başakşehir'i ağırlıyor. Galatasaray bu sezon ilk kez kalesinde 5 gol gördü. Haftanın açılış mücadelesinde galatasaray, medipol başakşehir'i konuk etti. Türk telekom stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem cüneyt çakır. Süper lig lideri galatasaray, başakşehir'de bozguna uğradı.

Galatasaray başakşehir maçı kaç kaç? Başakşehir galatasaray maçı için heyecan doruğa çıktı. Spor toto süper lig'in 29. Haftasında galatasaray, kendi evinde i̇stanbul ekibi medipol başakşehir'i ağırlıyor. Dakikada eren derdiyok'un penaltıdan attığı gol ile durumu eşitledi.

ÖZET Galatasaray (GS) Başakşehir maçı golleri izle ...
ÖZET Galatasaray (GS) Başakşehir maçı golleri izle ... from cdn.sporx.com
Ligde son 2 maçını da kazanan galatasaray, kötü başladığı sezonda zirve yarışına ortak oldu. Ligde geçtiğimiz hafta liderliği trabzonspor'un elinden alan başakşehir, sahasında son iki yılın şampiyonu galatasaray'ı konuk etmeye hazırlanıyor. Haftasında galatasaray, sahasında başakşehir'i ağırladı. Artan galatasaray baskısı go getirmedi amaama başakşehir ilk atağında yine golü buldu. Şampiyonluk yarışı için oldukça hayati öneme sahip olan maç için her iki takımda sahaya. Galatasaray başakşehir maçı için geri sayım başladı. Galatasaray taraftarının da desteğiyle maça etkili başlasa da golü bulan taraf medipol başakşehir oldu. Haftasında başakşehir fatih terim stadyumu'nda medipol.

Haftasında şampiyonluk için sahaya çıkıyor.

Galatasaray başakşehir maçı saat kaçta? Sıradaki başakşehir, spor toto süper lig'in 33. Peki başakşehir galatasaray maçı skor kaç kaç bitti? Spor toto süper lig'in 29. Haftasında şampiyonluk için sahaya çıkıyor. İlk yarı kaç kaç bitti? Galatasaray oyunda dengeyi sağladı ve yasin, sneijder ve selçuk ile gole yaklaştı ama volkan'ı geçemedi. Galatasaray başakşehir maçı kaç kaç? Haftanın açılış mücadelesinde galatasaray, medipol başakşehir'i konuk etti. Şampiyonluk yarışı için oldukça hayati öneme sahip olan maç için her iki takımda sahaya. Süper lig lideri galatasaray, başakşehir'de bozguna uğradı. Başakşehir galatasaray maçı için heyecan doruğa çıktı. Galatasaray başakşehir maçı için geri sayım başladı.

Peki başakşehir galatasaray maçı skor kaç kaç bitti? Spor toto süper lig'in 29. Galatasaray başakşehir maçı için geri sayım başladı. Türk telekom stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem cüneyt çakır. Galatasaray taraftarının da desteğiyle maça etkili başlasa da golü bulan taraf medipol başakşehir oldu.

GS Başakşehir (3-3) maç özeti (Galatasaray B.Şehir golleri ...
GS Başakşehir (3-3) maç özeti (Galatasaray B.Şehir golleri ... from foto.haberler.com
Haftasında galatasaray, sahasında başakşehir'i ağırladı. Ligde galatasaray'ın iç sahada yakaladığı 41 maçlık galibiyet serisi de bu karşılaşmayla birlikte sona erdi. Galatasaray medipol başakşehir maçını canlı olarak haberimizi futbolseverler takip edebilir. Haftasında başakşehir fatih terim stadyumu'nda medipol. Spor toto süper lig'de 29. Galatasaray bu sezon ilk kez kalesinde 5 gol gördü. Galatasaray başakşehir maçı kaç kaç? Haftasında şampiyonluk için sahaya çıkıyor.

Haftasında evinde i̇stanbul başakşehir'i ağırladı.

Galatasaray başakşehir maçı saat kaçta? Haftasında evinde i̇stanbul başakşehir'i ağırladı. Başakşehir galatasaray maçı golleri ve geniş özeti bun haberde derlendi. Galatasaray başakşehir maçı için geri sayım başladı. Galatasaray başaksehir maçı geniş özeti ve golleri izle. Her zamanki gibi herkese çaktık sıra gs deydi onlara da çaktık puanlama doğru ağlamayın yoksa sizede çakarlar mbfk şampiyon yani. Ligde galatasaray'ın iç sahada yakaladığı 41 maçlık galibiyet serisi de bu karşılaşmayla birlikte sona erdi. Böylece medipol başakşehir 34 puanla liderliğini sürdürürken galatasaray 26 puanla maç fazlasıyla 2. Galatasaray taraftarının da desteğiyle maça etkili başlasa da golü bulan taraf medipol başakşehir oldu. Galatasaray, medipol başakşehir'e karşı 5 maçtır süren kazanamama serisini sonlandırdı. Hafta maçında galatasaray türk telekom arena stadında medipol başakşehir'i konuk etti. Spor toto süper lig'de 29. Galatasaray, spor toto süper lig'in 29.

Post a Comment for "Gs Başakşehir / Başakşehir - GS Kadrosu Sporx İlk11"